Ισορροπία στην Προσωπική και Επαγγελματική ζωή

Τι είναι Ισορροπία στην Προσωπική και Επαγγελματική ζωή

 

Εν συντομία, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι η κατάσταση ισορροπίας όπου ένα άτομο δίνει προτεραιότητα στις απαιτήσεις της καριέρας του αλλά και στις απαιτήσεις της προσωπικής του ζωής, εξισορροπώντας αυτές τις δύο διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητάς του. Μερικοί από τους κοινούς λόγους που οδηγούν σε κακή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, είναι οι αυξημένες ώρες εργασίας και η ανατροφή των παιδιών στο σπίτι. Μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, έχει πολλά θετικά αποτελέσματα, όπως λιγότερο άγχος, χαμηλότερο κίνδυνο εξάντλησης και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας.

Όταν δημιουργείτε ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σας ταιριάζει, σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχετε αυτόν τον πολυπόθητο τρόπο για εύρεση ισορροπίας στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι λιγότερο η ισόποση κατανομή των ωρών στην ημέρα σας και περισσότερο η ευελιξία προσαρμογής των δραστηριοτήτων σας στις προσωπικές σας ανάγκες.

diaxeirisi_xronou
Ισορροπία στην Προσωπική και Επαγγελματική ζωή - AKV Coaching

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία Ισορροπίας στην Προσωπική και Επαγγελματική ζωή

 

Η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν το “ισοζύγιο” μεταξύ των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και των οικογενειακών/προσωπικών τους υποχρεώσεων. Δεδομένου ότι η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, δημιουργείται από εσάς τους ίδιους είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντική για την ίδια τη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι που δεν κατανοείτε πλήρως. Επιπλέον, η δημιουργία ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής εμπεριέχει και τη λήψη δύσκολων και απαιτητικών αποφάσεων. Όσο συνεχίζετε να εργάζεστε, θα συνεχίζετε να ακροβατείτε  μεταξύ των απαιτήσεων της καριέρας σας και της προσωπικής σας ζωής. Αλλά θέτοντας όρια και φροντίζοντας τον εαυτό σας, μπορείτε να επιτύχετε με άμεσα αποτελέσματα τον κατάλληλο διαμοιρασμό του χρόνου σας σε πράγματα που πραγματικά σας γεμίζουν με ενθουσιασμό και ικανοποίηση.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Ισορροπία στην Προσωπική και Επαγγελματική Ζωή

Πλεονεκτήματα

 
 • Αξιολόγηση των εργασιών σας σε σημαντικές και επείγουσες.
 • Ολοκλήρωση των εργασιών σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Χρήση αποτελεσματικών τεχνικών εξοικονόμησης χρόνου.
 • Ανάθεση εργασιών σε τρίτους.
 • Πλήρης εστίαση στη δουλειά σας κατα τη διάρκεια της εργασίας σας.
 • Αφιέρωση ποιοτικού χρόνου στον εαυτό σας και την οικογένειά σας.
 • Ορισμός ξεκάθαρων ορίων.
 • Αυξημένη παραγωγικότητα.
diaxeirisi_xronou
balance

Αποτελέσματα

 
 • Λιγότερο εσωτερικό άγχος.
 • Καλύτερη ομαδική εργασία και επικοινωνία.
 • Αυξημένο ηθικό.
 • Αυξημένα επίπεδα αφοσίωσης και δέσμευσης.
 • Βελτίωση της δημιουργικής σας σκέψης.
 • Βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων.
 • Καλύτερη σωματική και πνευματική υγεία.

Γιατί να εμπιστευτείτε την κυρία Κονταράτου για την ισορροπία στην Προσωπική και Επαγγελματική σας ζωή

 

Σήμερα, η πίεση για υψηλή απόδοση στην εργασία είναι υψίστης σημασίας και μπορούμε να περάσουμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας προσπαθώντας να επιτύχουμε όλους εκείνους τους στόχους που έχουμε θέσει για την επαγγελματική μας ανέλιξη, αγνοώντας ταυτόχρονα όλα εκείνα που συμβαίνουν εκτός του χώρου εργασίας μας. Με την απουσία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και ζωής, μπορεί να εμφανιστεί η εξάντληση, το άγχος και η εξουθένωση, οπότε είναι σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής μας.

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αναγνωρίσουν άμεσα το πρόβλημα και να το διαχειριστούν επιτυχώς. Άλλοι, ωστόσο, μπορεί να χρειάζονται λίγη καθοδήγηση. Γενικά, απευθυνόμαστε στους φίλους ή την οικογένειά μας για υποστήριξη και συμβουλές αντιμετώπισης, αλλά, μερικές φορές, η επαγγελματική υποστήριξη είναι εκείνη που φέρνει πραγματικά αποτελέσματα.

Η συζήτηση με έναν personal coach, όπως η κυρία Κονταράτου του AKV Coaching, μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό τρόπο για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο δρόμο της ισορροπίας και της πληρότητας. Ενώ όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, είναι δυνατόν να οργανώσουμε τη ζωή μας με παραγωγικό τρόπο, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τον χρόνο μας εκτός της εργασίας, διατηρώντας παράλληλα την επιτυχία στον χώρο εργασίας.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη ενός personal coach, πρέπει να έχετε έντονη την επιθυμία της εσωτερικής αλλαγής. Χρειάζεται θάρρος και προθυμία να αναγνωρίσετε ένα πρόβλημα και να ζητήσετε βοήθεια. Η καθοδήγηση μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας, να αναγνωρίσετε τους στόχους σας και να σας υποστηρίξει στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για να αλλάξετε άμεσα και αποτελεσματικά τη ζωή σας.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!