Career Coaching – Συμβουλευτική Καριέρας

Τι είναι η Συμβουλευτική Καριέρας

 

Η συμβουλευτική καριέρας είναι ένα industry το οποίο έχει αναπτυχθεί εκθετικά την τελευταία δεκαετία. Στόχος της συμβουλευτικής καριέρας είναι να ενδυναμώσει τους ίδιους τους επαγγελματίες βοηθώντας τους να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία. Αποτελεί μια προσέγγιση που βασίζεται σε πραγματικές λύσεις σχετικά με τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία κάποιου ανθρώπου. Οι career coaches επικεντρώνονται στις απαιτούμενες ενέργειες, στην υπευθυνότητα αλλά και τα τελικά αποτελέσματα των επαγγελματιών. Ξεκινούν ακριβώς από το σημείο που βρίσκεται ο πελάτης τους σε ενεστώτα χρόνο.

Η συμβουλευτική καριέρας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής ζωής ενός επαγγελματία. Μπορεί να λειτουργήσει για την εύρεση μιας φοιτητικής εργασίας στην αρχή της καριέρας του εργαζομένου, τη δημιουργία ενός νέου βιογραφικού, τη διαπραγμάτευση συγκεκριμένων προϋποθέσεων, την καθοδήγησή για το επόμενο επαγγελματικό βήμα, τη μετάβαση της καριέρας, ή ακόμη και για την αποχώρηση του επαγγελματία από μια θέση εργασίας. Η σωστή επαγγελματική καθοδήγηση θα σας δώσει τη μεθοδολογία και τη νοοτροπία για να λάβετε έξυπνες επαγγελματικές αποφάσεις και να βρείτε την πραγματική κλίση σας στο αντικείμενο που ενδιαφέρεστε πραγματικά.

Career Coaching
Personal Coaching Αθήνα- Προσωπική-Ανάπτυξη-AKV-Coaching

Σε ποιους απευθύνεται η Συμβουλευτική Καριέρας

 

Η συμβουλευτική καριέρας απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε ένα επαγγελματικό “σταυροδρόμι” και αναζητούν μια ουσιαστική καθοδήγηση η οποία θα τους οδηγήσει στην επαγγελματική καριέρα που ονειρεύονται. Τα άτομα αυτά θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη για να κατανοήσουν πλήρως τους στόχους που θα πρέπει να θέσουν για να επιτύχουν την επιθυμητή σταδιοδρομία τους. Ένας career coach όπως η είναι η κυρία Κονταράτου, είναι εκεί για να κάνει τις σωστές ερωτήσεις, να σας δώσει καθοδήγηση και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στην αναζήτηση εργασίας σας. 

Πολλά πράγματα εμπεριέχονται σε μια υπηρεσία συμβουλευτικής και ανάλογα με το ποιοι είναι οι στόχοι σας, θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό και η συνολική κατεύθυνση αυτών των συνεδριών. Ένας career coach θα σας δώσει το έναυσμα για να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατάσταση της σταδιοδρομίας σας, να προσδιορίσετε τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας, καθώς και να εντοπίσετε τα πιθανά κενά των δεξιοτήτων σας, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας βελτίωση.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Συμβουλευτικής Καριέρας

Πλεονεκτήματα

 
 • Εξατομικευμένες συμβουλές που προσαρμόζονται στην περίπτωσή σας.
 • Επικεντρώνεστε σημαντικά στην ανάπτυξη της καριέρας σας.
 • Δοκιμή νέων ιδεών και ενεργειών σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
 • Αποφυγή αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών που περιορίζουν την επιτυχία σας.
 • Ενεργείτε με τη δική σας ελεύθερη βούληση.
 • Η επίτευξη των στόχων σας αποτελεί δέσμευση.
 • Αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα την επαγγελματική σας πρόοδο και την πραγματοποίηση των προσωπικών σας στόχων.
career coaching
career coaching

Αποτελέσματα

 
 • Η έμπνευση για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
 • Η υποστήριξη σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα.
 • Εύστοχα και πολύτιμα σχόλια σχετικά με τη συνολική πορεία σας.
 • Ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα σε κάθε σας επαγγελματική ενέργεια.
 • Η αποβολή του άγχους, της αμφιβολίας και του φόβου.
 • Απόκτηση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για την αξία που προσφέρετε.
 • Η λήψη λογικών αποφάσεων σχετικά με τα μελλοντικά βήματα εξέλιξής σας.
 • Δημιουργία ενός πολύτιμου κύκλου γνωριμιών.
 • Αποκτήστε πολύτιμες δεξιότητες οι οποίες θα σας συντροφεύουν δια βίου.

Γιατί να επιλέξετε την κυρία Κονταράτου για τις υπηρεσίες Συμβουλευτικής Καριέρας

 

Σε μια σχέση career coach / πελάτη, ο πελάτης είναι εκείνος που κατέχει τον έλεγχο των επιλογών του. Μια career coach όπως η κυρία Κονταράτου, είναι εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη στην παροχή πληροφοριών, υποστήριξης και κατεύθυνσης που χρειάζεται κάποιος που επιθυμεί την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει. Με άλλα λόγια, ένας career coach σας τοποθετεί άμεσα στη θέση διεκδίκησης της ιδανικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας, κατέχοντας όλα τα μέσα και τη γνώση για να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά σε όλη αυτή τη διαδικασία. 

Ένας career coach σάς βοηθά να καθορίσετε ρεαλιστικούς στόχους, να ανακαλύψετε λύσεις σε προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, να αναπτύξετε σχέδια δράσης, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να αναλάβετε δράση, εν αντιθέσει με ένα μεγάλο ποσοστό αιτούντων εργασία που δεν γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να στοχεύσουν και να ενεργήσουν για την επίτευξη του στόχου τους. 

 

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!