Διαχείριση Πελατών - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τι είναι η διαχείριση πελατών

 

Η διαχείριση πελατών είναι οι διαδικασίες, οι πρακτικές, τα συστήματα και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από μια εταιρεία για τη διαχείριση των σχέσεών της με υπάρχοντες και νέους πιθανούς πελάτες. Η διαχείριση των πελατών είναι μια πρακτική προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των στρατηγικών πελατών μιας επιχείρησης. Η επιτυχής ανάπτυξη αυτής της πρακτικής απαιτεί έξυπνα διαγνωστικά εργαλεία και μέτρα απόδοσης που καθοδηγούν και καθορίζουν τις στρατηγικές αποφάσεις. 

Η διατήρηση της αφοσίωσης των πελατών αποτελούσε πάντοτε σημαντικό στόχο για όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι που στοχεύουν στη διατήρηση και στην ανάπτυξη μιας ποιοτικής πελατειακής βάσης. Η σωστή διαχείριση πελατών επιτρέπει σε αυτές τις εταιρείες να διασφαλίζουν ότι οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι σύμφωνες με αυτό που αναζητά ο πελάτης. Μέσα από αυτή τη στρατηγική λοιπόν, μπορούν να εντοπιστούν περαιτέρω ευκαιρίες για την επιχειρησιακή τους ανάπτυξη.

client-management
Business-coaching-AKV-coaching

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία Διαχείρισης Πελατών

 

Η υπηρεσία διαχείρισης πελατών απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να ευθυγραμμίσει την πελατειακή προσέγγισή της με τους στόχους της. Η κερδοφορία μιας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά της να αναγνωρίζει, να αυξάνει και να διατηρεί τους κερδοφόρους πελάτες της. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί συνδυάζοντας μια ουσιαστική κατανόηση των προσωπικών αναγκών, των συμπεριφορών και της γενικότερης αξίας των πελατών, με τη δυνατότητα προσέγγισής τους σε διάφορα σημεία επαφής. 

Επιπλέον, αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να βελτιστοποιήσει την ικανοποίηση των πελατών και να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η σημασία της διαχείρισης πελατών στη σημερινή εποχή είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το AKV Coaching της κυρίας Κονταράτου κατανοεί τη σημασία της διαχείρισης των πελατών στην προώθηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και, ως εκ τούτου, δίνει έμφαση σε τακτικές οικοδόμησης υγιών σχέσεων με τους πελάτες, ώστε να διασφαλιστεί η ικανοποίηση και η πραγματοποίηση των αναγκών τους.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Διαχείρισης Πελατών

Πλεονεκτήματα

 
  • Η επιβράβευση των πιστών πελατών της επιχείρησής σας.
  • Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών customer και after sales services.
  • Χρήση διορθωτικών κινήσεων, για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών.
  • Η αποδοχή της κριτικής των πελατών, ως ευκαιρία για βελτίωση και ανάπτυξη.
  • Η ευγένεια και η εξυπηρέτηση ως ακρογωνιαίοι λίθοι της επιτυχίας σας.
client-management
Διαχείριση-Πελατών-AKV-Professional-Coaching

Αποτελέσματα

 
  • Διατήρηση των υπαρχόντων πελατών σας.
  • Αύξηση του πελατολογίου σας.
  • Προσέλκυση νέων πελατών από τον ανταγωνισμό σας.
  • Οι πελάτες λειτουργούν ως πρεσβευτές της επιχείρησής σας.
  • Προσφορά ενός ποιοτικού customer experience στους πελάτες σας.

Γιατί να επιλέξετε την κυρία Κονταράτου σχετικά με τη Διαχείριση Πελατών για την επιχείρησή σας

 

Με το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, τον έντονο ανταγωνισμό και την αυξανόμενη άνοδο της τεχνολογίας, η διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες σας έχει καταστεί πολύ κρίσιμη στρατηγική για την επιτυχία των επιχειρήσεων. Η κυρία Κονταράτου μέσα από την αποδεδειγμένη της εμπειρία, βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις σχέσεις πελατών, από την απόκτηση νέων πελατών έως τη διαχείριση της καθημερινής υποστήριξης τους. Η αξία αυτής της συμβουλευτικής υπηρεσίας, είναι καθοριστική για την εκπλήρωση των απαιτήσεων της επιχείρησης και συνάμα των πελατών της. Η υψηλή τεχνογνωσία και η εμπειρία, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους απόδοση και τη διαχείριση της συνολικής καταναλωτικής εμπειρίας. Σκοπός είναι η δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, καθόλη τη διάρκεια ζωής ενός πελάτη (customer lifecycle).

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!