Διαχείριση Χρόνου - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τι είναι η διαχείριση χρόνου για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

 

Η διαχείριση χρόνου ορίζεται ως η στρατηγική σχεδιασμού και ελέγχου του διαθέσιμου χρόνου που αφιερώνετε ως επαγγελματίας ή ως επιχείρηση, σε συγκεκριμένες εργασίες  προκειμένου να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητά σας. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν και πρέπει να καλλιεργούν ένα χώρο εργασίας που εκτιμά τη διαχείριση του χρόνου. Οι αξίες και η ηθική εργασίας που επιδεικνύουν οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων μιας επιχείρησης έχουν άμεση επιρροή στην εταιρική κουλτούρα και πολλές φορές στην ίδια την κερδοφορία μιας επιχείρησης. 

Η διαχείριση του χρόνου βελτιώνει αποδεδειγμένα την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να εργάζονται συνεχώς για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των δικών τους δεξιοτήτων διαχείρισης χρόνου, ώστε να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάλλου οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές των επιχειρήσεων καθοδηγούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους, δίνοντας το κατάλληλο παράδειγμα προς μίμηση.

 
Time Management Consultation
Διαχείριση-Χρόνου-AKV-Professional-Coaching

Γιατί η διαχείριση χρόνου απευθύνεται στις επιχειρήσεις

 

Η διαχείριση του χρόνου είναι μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που μπορεί να έχει ένας επαγγελματίας που εργάζεται ή διαχειρίζεται μια επιχείρηση, αλλά συχνά αποτελεί μια ιδέα που ταλαιπωρεί τους περισσότερους εργαζόμενους. Ιδίως οι μικρές επιχειρήσεις, δεν έχουν την “πολυτέλεια” της χρονοτριβής με την κακή διαχείριση και την αναποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων της. Ωστόσο, τα οφέλη των ορθών πρακτικών διαχείρισης χρόνου είναι ανυπολόγιστα. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις πρακτικές διαχείρισης χρόνου βρίσκονται σε αισθητά πιο ευνοϊκή θέση ώστε να παραδίδουν με συνέπεια το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Η καλή διαχείριση χρόνου σημαίνει επίσης ότι μια επιχείρηση είναι σε θέση να λύσει προβλήματα που προκύπτουν, χωρίς να επηρεάζει με αυτές τις ενέργειες τις καθημερινές λειτουργίες της. Αυτό είναι απαραίτητο για επιχειρήσεις που βασίζονται σε μια συνεχή παραγωγή του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρουν. Επιπλέον, ένα προγραμματισμένο, δομημένο και λεπτομερές πρόγραμμα παρέχει επιπλέον χρόνο για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων ή των απρόβλεπτων περιστάσεων κατα τη λειτουργία της επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Διαχείρισης Χρόνου για Επιχειρήσεις

Πλεονεκτήματα

 
 • Ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας.
 • Ορισμός μετρήσιμων και επιτεύξιμων στόχων.
 • Μελλοντικός σχεδιασμός.
 • Ανάθεση εργασιών και παρακίνηση των εργαζομένων σας.
 • Παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων/υπηρεσιών.
 • Παράδοση εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος.
 • Αποφυγή του multitasking.
 • Χρήση αποτελεσματικών τεχνικών εξοικονόμησης χρόνου.
 
Time Management Coaching
Διαχείριση-Χρόνου-για-Ιδιώτες-AKV-Professional-Coaching

Αποτελέσματα

 
 • Ανακούφιση από το καθημερινό άγχος.
 • Απόκτηση επιπλέον χρόνου αξιοποίησης.
 • Βελτίωση των ευκαιριών σταδιοδρομίας.
 • Αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας.
 • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης σας.
 • Βελτιστοποίηση των εργασιακών σας σχέσεων.
 • Τελειοποίηση της οργανωτικότητάς σας.
 • Μείωση των απωλειών και των κρίσεων.
 

Γιατί να επιλέξετε την κυρία Κονταράτου σχετικά με τη Διαχείριση του Χρόνου της Επιχείρησής σας

 

Η κατάλληλη εύρεση και η διαχείριση χρόνου αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος για να επιτευχθούν όλες οι ενέργειες που επιθυμείτε, ειδικά στην περίπτωση που είστε υπεύθυνος για μια σειρά υποχρεώσεων και επιχειρηματικών αποφάσεων. Αυτό, όχι μόνο μπορεί να σας εξουθενώσει αλλά θα σας δημιουργήσει και ένα έντονο εσωτερικό άγχος, καθώς δεν θα καταφέρετε να υλοποιήσετε όλες εκείνες τις επιχειρηματικές ενέργειες που σχεδιάζετε τόσο καιρό. Ωστόσο, υπάρχει αποτελεσματική και άμεση λύση για αυτήν την κρίση που αντιμετωπίζετε. Η εξειδικευμένη συμβουλευτική της κυρίας Άννας Κονταράτου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια σύγχρονη μέθοδο για τη διαχείριση του χρόνου εντός του χώρου της επιχείρησής σας, καθορίζοντας ρεαλιστικούς στόχους, προγραμματίζοντας τις λειτουργικές σας δραστηριότητες και δίνοντας προτεραιότητα στην αξία των εργαζομένων σας. Η ουσιαστική συμβουλευτική της κυρίας Κονταράτου, όχι μόνο θα σας τοποθετήσει σε έναν δρόμο σταθερής και συνεχούς ανάπτυξης, αλλά θα σας προσφέρει περισσότερο χρόνο αξιοποίησης και διαχείρισης για να το επιτύχετε.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!