Leadership & Management Coaching - Συμβουλευτική για Διευθυντές & CEO's

Τι είναι το Leadership & Management Coaching

 

Οι έννοιες του leadership (ηγεσία) και του management (διοίκηση) συχνά θεωρούνται ταυτόσημες. Αυτό συμβαίνει διότι η ηγεσία αποτελεί ουσιαστικό μέρος της αποτελεσματικής διαχείρισης μιας επιχείρησης. Ως ένα βασικό στοιχείο αυτής της διοίκηση, η ηγετική συμπεριφορά τονίζει την οικοδόμηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος στο οποίο κάθε εργαζόμενος αναπτύσσεται και βελτιώνεται ατομικά αλλά και συλλογικά. Η ηγεσία ορίζεται ως η δυνατότητα ενός ατόμου να επηρεάσει και να οδηγήσει τις προσπάθειες της ομάδας προς την επίτευξη των στόχων. 

Αυτή η επιρροή προέρχεται τις περισσότερες φορές από την απόκτηση μιας διοικητικής θέσης σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό. Το coaching σχετικά με το leadership και το management έχει να κάνει περισσότερο με την απόκτηση των ηγετικών χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων, που εμπνέουν τους εργαζόμενους και χτίζουν στρατηγικές που προσφέρουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εξάλλου οι οργανισμοί απαιτούν ισχυρή ηγεσία και διαχείριση για τη βέλτιστη οργανωτική απόδοσή τους.

Leadership-management
leadership coaching - AKV Professional Coaching

Σε ποιους απευθύνεται το Leadership & Management Coaching

 

Όπως αναφέραμε, οι όροι του leadership και του management χρησιμοποιούνται συνήθως εναλλακτικά. Ενώ η διάκριση μεταξύ των δύο μπορεί να φαίνεται ασήμαντη με την πρώτη ματιά, στην πραγματικότητα υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Η κατανόηση αυτής της αντίθεσης θα σας βοηθήσει να παρέχετε καλύτερη καθοδήγηση στις ομάδες σας και να είστε πιο αποτελεσματικοί στο ρόλο σας. Τα άτομα που ηγούνται καθοδηγούν τους εργαζόμενους προς τη σωστή κατεύθυνση παρέχοντας υποστήριξη, έμπνευση και κίνητρα στο σύνολο της ομάδας. 

Η ευθύνη της διοίκησης, από την άλλη έχει το ρόλο της υλοποίησης του οράματος της ηγεσίας. Μόλις καθοριστούν οι στόχοι, η διοίκηση είναι εκείνη που θα διασφαλίσει την αρμονία σε μια επιχείρηση ώστε να επιτευχθούν οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, τα στοιχεία της ηγεσίας και της διαχείρισης είναι πολύτιμα για όλους εκείνους τους διαχειριστικούς και διοικητικούς ρόλους που εντοπίζονται στο πλαίσιο μιας επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Leadership & Management

Πλεονεκτήματα

 
 • Βελτίωση των δεξιοτήτων σας.
 • Αποκτήστε πρακτικές γνώσεις σε θέματα διαχείρισης, εταιρικής κουλτούρας, επαγγελματικών κινήτρων κ.α.
 • Εξατομικευμένος ρυθμός εκπαίδευσης.
 • Αναπτύξτε το επαγγελματικό σας δίκτυο.
 • Αποκτήστε μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές.
 • Μοιραστείτε τις γνώσεις σας με την υπόλοιπη ομάδα σας.
 • Αναπτύξτε το ξεχωριστό στυλ ηγεσίας σας.
 • Ενισχύστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.
Business Coaching με την Σύμβουλο Επιχειρήσεων Άννα Κονταράτου
leadership

Αποτελέσματα

 
 • Εστίαση στους στόχους της επιχείρησής σας.
 • Εστίαση στο όραμα της επιχείρησης.
 • Δημιουργία ενός κλίματος σταθερότητας.
 • Επίτευξη των νέων αλλαγών και ιδεών εφαρμογής.
 • Επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων σας.
 • Μεγαλύτερη καινοτομία στην κουλτούρα της επιχείρησης.
 • Αυξημένη αφοσίωση και διατήρηση του προσωπικού.

Γιατί να επιλέξετε την κυρία Κονταράτου για το πρόγραμμα Leadership & Management

 

Οι ηγέτες πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν το επιχειρησιακό όραμα, να διατυπώνουν μια στρατηγική νίκης και να διασφαλίζουν την ευθυγράμμιση των εργαζομένων με τους οργανωτικούς στόχους. Οι διαχειριστές και τα άτομα της διοίκησης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων, στην οργάνωση των παραγωγικών πόρων και στη διαχείριση της απόδοσης των εργαζομένων. Τόσο οι ηγέτες όσο και οι διευθυντές είναι σημαντικοί για την απόδοση και τη διατήρηση των κινήτρων των εργαζομένων στα πλαίσια μιας επιχείρησης. Η εξειδικευμένη coach κυρία Κονταράτου προσφέρει ένα ποιοτικό πρόγραμμα κατάρτισης, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας επιχειρησιακής ομάδας που θα οδηγηθεί στην επιτυχία. Το συγκεκριμένο coaching πρόγραμμα καλύπτει κάθε πτυχή της ηγεσίας και της διαχείρισης, εμπνέοντας τα άτομα να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν στον κλάδο ενασχόλησής τους.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!