Αυτοπεποίθηση – Αυτοεκτίμηση

Τι είναι η Αυτοπεποίθηση / Αυτοεκτίμηση

 

Η αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση είναι ο τρόπος που αισθάνεστε για τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τη συμπεριφορά σας ως άτομα. Εκείνοι με υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης μπορεί να κατανοήσουν τα πράγματα με πιο γρήγορο ρυθμό και να εμπιστευτούν την ικανότητά τους να ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες εργασίες που τους αναθέτονται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Η εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας ικανότητες θεωρείται συχνά το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής σας.

Η αυτοπεποίθηση μπορεί επίσης να περιγραφεί και ως ο τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αισθάνεστε πραγματικά σίγουροι για τις ικανότητές σας για να το προβάλλετε στους άλλους. Πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που μπορούν να απεικονίσουν μια εικόνα πλήρους αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης, ενώ εσωτερικά να κλονίζονται από αισθήματα φόβου και ανασφάλειας. Όμως η υλοποίηση της πραγματικής αυτοπεποίθησης / αυτοεκτίμησης για τις ικανότητές σας, απαιτεί αρκετή προσπάθεια και εσωτερική διεργασία. Συνδέεται στενά με την υπερηφάνεια και τον αυτοσεβασμό που εσείς νιώθετε για τον εαυτό σας. Εάν έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση, συνήθως είστε ευχαριστημένοι με τα επιτεύγματά σας, δημιουργώντας μια θετική εικόνα και στους γύρω σας.

diaxeirisi_xronou
Self-Esteem Coaching

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία αύξησης Αυτοπεποίθησης / Αυτοεκτίμησης

 

Οι personal coaches είναι εξοπλισμένοι με τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την χαμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή σας. Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας και να δημιουργήσετε μια θετική προοπτική για τη ζωή, ξεκινώντας από την εσωτερική σας ανάπτυξη. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να σας βοηθήσει να αποβάλλετε τυχόν περιοριστικές πεποιθήσεις που έχετε για τον εαυτό σας, να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και να δημιουργήσετε μια ισχυρή εικόνα που προβάλλετε και στον εαυτό σας αλλά και στον περίγυρό σας. 

Κατά την έναρξη του προγράμματος, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατανοήσετε το τρέχον επίπεδο της αυτοεκτίμησής σας και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για να την αξιοποιήσετε. Θα αυξήσετε σταδιακά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας με την πάροδο του χρόνου έως ότου αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελέσουν θεμελιώδη στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία Αυτοπεποίθησης/Αυτοεκτίμησης

Πλεονεκτήματα

 
 • Εκτίμηση και αποδοχή του πραγματικού σας εαυτού.
 • Εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας δυνατότητες.
 • Διαχείριση των περιοριστικών σας πεποιθήσεων.
 • Επιβράβευση και αναγνώριση των επιτυχιών σας.
 • Εντοπισμός των ιδιαίτερων ταλέντων και χαρισμάτων σας.
 • Αποφυγή συγκρίσεως.
 • Διεκδίκηση και προσπάθεια υλοποίησης των στόχων σας.
 • Αποβολή και αφαίρεση της τοξικότητας που σας περιστοιχίζει.
 • Η οριοθέτηση των εργασιακών/προσωπικών σχέσεών σας.
Career Coaching
Self-Esteem Coaching

Αποτελέσματα

 
 • Εστίαση στην υλοποίηση των στόχων και των επιτυχιών σας.
 • Αύξηση της εσωτερικής σας ώθησης.
 • Υψηλό αίσθημα εκτίμησης και αξίας.
 • Εξάλειψη αρνητικών/καταστροφικών σκέψεων.
 • Αποβολή του κοινωνικού σας άγχους.
 • Αύξηση των κινήτρων σας για δράση.
 • Ενίσχυση των θετικών σας συναισθημάτων.

Γιατί να εμπιστευτείτε την κυρία Κονταράτου για την αύξηση της Αυτοπεποίθησης/Αυτοεκτίμησης σας

 

Η αυθεντική αυτοπεποίθηση προκύπτει από μια σειρά θετικών εμπειριών που μας οδηγούν στην συνειδητοποίηση του ποιοι πραγματικά είμαστε. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε περισσότερο η εικόνα που σχηματίζουμε εμείς για τον εαυτό μας, παρα το πρότυπο που επιθυμούν οι άλλοι να μας επιβάλλουν. Θα αναγνωρίσετε τη διαφορά μεταξύ μιας γνήσιας, αυθεντικής αυτοπεποίθησης και ενός ψεύτικου “προσωπείου” μόλις εμφανιστεί η πρώτη δυσάρεστη κατάσταση στην καθημερινότητά σας. Διότι τότε αυτή η μάσκα θα πέσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χτίσετε και να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας βήμα προς βήμα με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου personal coach, όπως η κυρία Κονταράτου του AKV Coaching. Με λίγη προσπάθεια και εξάσκηση, θα μπορέσετε να μετατραπείτε και εσείς σε ένα χαρισματικό άνθρωπο που έχει την ακλόνητη βεβαιότητα να βασίζεται στις ικανότητες και τη δημιουργικότητά του, ακόμη και όταν αντιμετωπίζει δύσκολες προκλήσεις ή κρίσιμες καταστάσεις. Θα καταφέρετε να το επιτύχετε χωρίς να προσπαθήσετε στιγμή να μιμηθείτε ή να προσποιηθείτε ένα πρότυπο συμπεριφοράς που δεν σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Διότι η υπηρεσία ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σας θα σας βοηθήσει να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!