Διαχείριση Χρημάτων – Οικονομικός Σύμβουλος

Τι είναι η Διαχείριση Χρημάτων

 

Η διαχείριση χρημάτων αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε όλες τις πτυχές των οικονομικών σας, από τη δημιουργία ενός ατομικού προϋπολογισμού για τον έλεγχο της μισθοδοσίας σας και τον καθορισμό των μακροπρόθεσμων στόχων σας, έως την επιλογή επενδύσεων που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Η διαχείριση χρημάτων δεν αφορά μόνο το να αποφύγετε οποιαδήποτε περιττή αγορά, αλλά να αναπτύξετε ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να επενδύσετε σε πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς τους ίδιους. Οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μπορεί να αποδειχθεί πολύ μικρό εάν δεν διαθέτετε καλές δεξιότητες διαχείρισης χρημάτων.

Η αρχή της καλής διαχείρισης χρημάτων απαιτεί να γνωρίζετε πού βρίσκεστε όσον αφορά τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις χρηματικές υποχρεώσεις σας. Όταν αφαιρείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία από τις χρηματικές υποχρεώσεις σας, τότε αυτό που παίρνετε είναι η συνολική καθαρή αξία των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που οι υποχρεώσεις σας είναι περισσότερες από τα περιουσιακά σας στοιχεία, η καθαρή αξία σας θα παρουσιάσει αρνητικό πρόσημο. Όμως, με μια σωστή και στρατηγική διαχείριση χρημάτων, μπορείτε να το αντιστρέψετε.

Time Management Consultation
monay_management

Σε ποιους απευθύνεται η Διαχείριση Χρημάτων

 

Η διαχείριση χρημάτων είναι μια ευρεία οικονομική έννοια. Αναφέρεται στις στρατηγικές και τις τεχνικές για τον προσδιορισμό της χρήσης ενός κεφαλαίου ενός ατόμου, μιας εταιρείας ή ενός ιδρύματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπηρεσία διαχείρισης χρημάτων αφορά την προσωπική χρηματοδότηση, η οποία καλύπτει τον προϋπολογισμό, τις δαπάνες και την αποταμίευση (επενδύσεις) ενός ατόμου. Η διαχείριση χρημάτων μπορεί να είναι προληπτική με περιοδικό ή τακτικό οικονομικό σχεδιασμό. Μπορεί επίσης να είναι αντιδραστική σε συγκεκριμένα οικονομικά γεγονότα χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό για οικονομικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Ως αποτέλεσμα διαφορετικών ηλικιών, τρόπου ζωής, οικογενειακών δομών και πολλών άλλων παραγόντων, η ατομική διαχείριση χρημάτων παρουσιάζει πολλές διαφορές στον οικονομικό σχεδιασμό.

Η διαχείριση χρημάτων με διαισθητικό σχεδιασμό βοηθά στη μείωση των περιττών δαπανών του ατόμου. Τέτοιες δαπάνες έχουν αποδειχθεί πως δεν προσθέτουν αξία στο βιοτικό επίπεδό του. Μπορούν να αποθηκευτούν ή να επενδυθούν για καλύτερη χρήση στο μέλλον. Η διαχείριση χρημάτων μειώνει επίσης τον κίνδυνο εξάντλησης χρημάτων. Βοηθά τα άτομα να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Διαχείρισης Χρημάτων

Πλεονεκτήματα

 
 • Πλήρης έλεγχος των οικονομικών σας ενεργειών.
 • Καλύτερη εστίαση στους οικονομικούς σας στόχους.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων στον τελικό προϋπολογισμό σας.
 • Συνεχής ενημέρωση των προσωπικών σας αποταμιεύσεων και χρεών.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων για απροσδόκητα κόστη.
 • Δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας και επικοινωνίας με την οικογένειά σας.
 • Προληπτική σκέψη απέναντι στις δαπάνες σας.
 • Η συνειδητοποίηση των πραγματικών δανειοληπτικών σας αναγκών.
career coaching
monay_management

Αποτελέσματα

 
 • Βελτίωση της οικονομικής σας ασφάλειας.
 • Μέγιστο όφελος από τις οικονομικές σας ευκαιρίες.
 • Δυνατότητα δανειοληψίας με καλύτερες προοπτικές.
 • Μείωση του προσωπικού σας άγχους.
 • Αύξηση των κερδών σας.
 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής.
 • Εξόφληση του συνόλου των χρεών σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε την κυρία Κονταράτου ως Οικονομικό Σύμβουλο στη Διαχείριση Χρημάτων

 

Ένας οικονομικός σύμβουλος είναι στην πραγματικότητα ο οικονομικός σας συνεργάτης. Ένας συνεργάτης ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του, μπορεί να σας συμβουλεύσει για την κατάλληλη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Για να επιτύχετε τους στόχους σας, θα χρειαστείτε έναν άρτια καταρτισμένο οικονομικό σύμβουλο, όπως είναι η κυρία Κονταράτου, η οποία με την αποδεδειγμένη εμπειρία της στον οικονομικό κλάδο, θα καταφέρει να σας κατευθύνει στην ατομική ανάπτυξη και ευημερία σας. Θα συνεργαστείτε στενά με την οικονομική σας σύμβουλο,  για την κάλυψη όλων εκείνων των κρίσιμων οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν, όπως είναι το χρηματικό ποσό που πρέπει να εξοικονομήσετε, τους τύπους λογαριασμών που χρειάζεστε, τα είδη ασφάλισης που πρέπει να έχετε και την προστασία της ιδιοκτησίας σας από το κίνδυνο των διαφόρων χρεών σας.

Η οικονομική σας σύμβουλος είναι επίσης και εκπαιδευτικός. Μέρος της αποστολής της συμβούλου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι εμπλέκεται στην επίτευξη των μελλοντικών οικονομικών στόχων σας. Η εκπαιδευτική διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομερή εκπαίδευση πάνω σε χρηματοοικονομικής φύσεως. Στην αρχή της συνεργατικής σας σχέσης, αυτά τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν την κατανόηση των εννοιών του προϋπολογισμού και της εξοικονόμησης. Καθώς αναπτύσσετε τις γνώσεις σας, ο σύμβουλος θα σας βοηθήσει στην κατανόηση πιο περίπλοκων επενδυτικών, ασφαλιστικών και φορολογικών θεμάτων. Όμως αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε ως το πρώτο βήμα στη διαδικασία χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής, είναι η κατανόηση της οικονομικής σας υγείας και ευημερίας. Δεν μπορείτε να σχεδιάσετε σωστά το μέλλον σας χωρίς να γνωρίζετε πού βρίσκεστε στο σήμερα.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!