Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχείρησης

Τι είναι η Ανάπτυξη Επιχείρησης

 

Ως ανάπτυξη επιχείρησης, μπορεί να οριστούν οι ιδέες, οι πρωτοβουλίες και οι δραστηριότητες που μπορούν να εφαρμοστούν για τη συνολική βελτίωση της επιχείρησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αύξηση των εσόδων, την ανάπτυξη όσον αφορά την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αλλά και την αύξηση της κερδοφορίας με τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και τη λήψη στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Η επιτυχημένη ανάπτυξη των επιχειρήσεων επηρεάζει κάθε τμήμα μιας εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων του τμήματος πωλήσεων, του τμήματος μάρκετινγκ, του ανθρώπινου δυναμικού, του οικονομικού τμήματος και της ανάπτυξης προϊόντων. Κάποιο άτομο που θα επιχειρήσει να αναπτύξει την επιχείρησή του θα πρέπει να έχει πλήρη επίγνωση των ευκαιριών της αγοράς, των επεκτατικών προϋποθέσεων, το επίπεδο του ανταγωνισμού, καθώς και τις τρέχουσες πηγές εσόδων της εταιρείας. Η ανάπτυξη επιχείρησης είναι θα λέγαμε η δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης αξίας που ισχύει για οποιαδήποτε δραστηριότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Business Development Advisor
Ανάπτυξη-Επιχείρησης-Business-Consulting-AKV-Coaching

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία Ανάπτυξης Επιχείρησης

 

Η υπηρεσία ανάπτυξης επιχείρησης μπορεί να απευθύνεται στον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης ή ακόμη και στους υπαλλήλους της που εργάζονται γι’ αυτήν. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια πρωτοβουλία ή να προτείνει μια στρατηγική αλλαγής της επιχείρησης για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας της, μπορεί να συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξή της. Οι ίδιες οι επιχειρήσεις αρκετά συχνά ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να σκέφτονται καινοτόμες ιδέες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής δυναμικής τους. Η ανάγκη για ουσιαστική επιχειρηματική ανάπτυξη, έχει οδηγήσει αρκετές επιχειρήσεις να στραφούν στην βοήθεια εξωτερικών συμβούλων, οι οποίοι με γνώση και εμπειρία μπορούν να κατευθύνουν την εκάστοτε επιχείρηση στο δρόμο της επιχειρηματικής εξέλιξης.

Λόγω του μεγάλου εύρους των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων τους, δεν υπάρχουν τυπικές πρακτικές και αρχές που ισχύουν κατα βάση στο σύνολο της επιχειρηματικότητας. Από την εξερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας στις εσωτερικές διεργασίες, όλα μπορούν να χωρέσουν κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα που ονομάζεται ανάπτυξη επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Πλεονεκτήματα

 
 • Ξεκάθαρος στόχος και πλάνο στρατηγικής δράσης.
 • Αξιολόγηση των αναπτυξιακών τομέων της επιχείρησης.
 • Η σταδιακή και μελετημένη ανάπτυξη της επιχείρησης.
 • Ένταξη στο stretch zone, τη ζώνη ανάπτυξης και δημιουργίας.
 • Αναβίωση της επιχείρησής σας.
 • Αύξηση της επιχειρηματικής σας επιτυχίας.
 • Βελτίωση των διοικητικών και ηγετικών σας ικανοτήτων.
 • Σωστή τοποθέτηση και ανάθεση εργασιών στους εργαζόμενούς σας.
 • Αύξηση της κερδοφορίας σας.
Business Development Advisor
Τι είναι το coaching - AKV Coaching

Αποτελέσματα

 
 • Αναβάθμιση των επιχειρηματικών σας εργασιών.
 • Βελτίωση των σχέσεων και της επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών σας, των υπαλλήλων αλλά και των πελατών σας.
 • Ξεκάθαροι στόχοι επίτευξης.
 • Απόκτηση σημαντικών γνώσεων και στρατηγικών σχετικά με την επιχειρηματικότητα.
 • Απόκτηση ενός επιχειρηματικού “συνοδοιπόρου”.
 • Αύξηση των πραγματικών σας εσόδων.
 • Συνεχής προσωπική ανάπτυξη που αποτυπώνεται στη γενικότερη άνοδο της ίδιας της επιχείρησης.

Γιατί να επιλέξετε την κυρία Κονταράτου για να σας συμβουλεύσει σχετικά με την Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας

 

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων μπορεί να είναι δύσκολη να οριστεί συνοπτικά, αλλά μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητή χρησιμοποιώντας μια λειτουργική και δημιουργική ιδέα. Η “ανοιχτή” νοοτροπία των επιχειρήσεων, η προθυμία για μια ειλικρινή και ρεαλιστική αυτοαξιολόγηση και η ικανότητα αποφυγής των αποτυχιών είναι μερικές από τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με τη βοήθεια ενός business coach όπως η κυρία Κονταράτου, η οποία με την πολυετή της πείρα, μπορεί να επισημάνει όλα εκείνα τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να ακολουθήσει μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση. 

Πέρα από τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την εκτέλεση μιας ιδέας ανάπτυξης επιχειρήσεων, τα τελικά αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Τα λαμπρότερα μυαλά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων θα πρέπει να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν μια πιθανή αλλαγή προκειμένου να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάθε έγκριση ή απόρριψη είναι μια μαθησιακή εμπειρία, προετοιμάζοντας καλύτερα αυτούς τους επαγγελματίες για την επόμενη πρόκληση.

Χαρούμενοι Πελάτες

Φόρμα Επικοινωνίας

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!