Personal & Business Coaching

με την Άννα Κονταράτου
Η επαγγελματική και προσωπική σας εξέλιξη ξεκινάει σήμερα!
Anna kontaratou
AKV Personal and Business Coaching

Πως θα σας βοηθήσω

Αν είστε επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Βασικός μου σκοπός είναι η ανάπτυξη, η κερδοφορία και η βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης, καθώς και η προσωπική ανάπτυξη ιδιωτών.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς δραστηριότητας (παροχή υπηρεσιών ή / και προϊόν), έχω καταφέρει να τις «μεταμορφώσω» και να τις βοηθήσω στο κομμάτι των αποτελεσμάτων (πωλήσεις, κερδοφορία), στο διοικητικό & οργανωτικό τομέα, όπως και σε θέματα διαχείρισης εργαζομένων και πελατών.

Με ιδιώτες που δεν δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και θέλουν να κάνουν μια προσωπική αλλαγή, τους βοήθησα να εξελιχθούν σε προσωπικό επίπεδο και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Αν λοιπόν είστε επιχειρηματίας, ιδιώτης ή απλά κάποιος που ενδιαφέρεται για αλλαγή, βρίσκεστε στο σωστό σημείο!

signature 1

Υπηρεσίες

Μάθετε πως να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να εξελιχθείτε σε προσωπικό επίπεδο.

Business Coaching

Business Coaching

Ενδιαφέρομαι να απογειώσω την επιχείρησή μου. Θέλω να είναι βιώσιμη και κερδοφόρα.

Personal Coaching

Personal Coaching

Ενδιαφέρομαι να εξελιχθώ σε προσωπικό επίπεδο και να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Χαρούμενοι Πελάτες

Επιχειρηματίες και ιδιώτες που ωφελήθηκαν από το coaching.

testimonial-1

Είχα την τύχη να κάνω coaching με την Άννα και ήταν εξαιρετικά βοηθητικό για τη διαχείριση της επιχείρησής μου, για την οργάνωσή της και για τη πρόβλεψη των προβλημάτων. Η Άννα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, απίστευτα γνώστης του αντικειμένου της, με μεγάλη κριτική σκέψη και ενσυναίσθηση.

Ramona Brane
Ιδιοκτήτρια Montessori Community School
5/5
testimonial 2

Η Άννα είναι καταπληκτική coach, με βοήθησε να ξεκαθαρίσω, να ξεχωρίσω και να οριοθετήσω τους επαγγελματικούς μου στόχους! Βάλαμε προτεραιότητες και επόμενα βήματα, τα οποία και παρακολουθήσαμε στην διάρκεια των συνεδρίων. Με βοήθησε παρά πολύ ώστε να είμαι οργανωμένος και συνεπής σε αυτά που θέλω!

Χριστόφορος Χαβέλλας
Ιδιοκτήτης 5 ΕΔΡΟ - Εκθεσιακά Περίπτερα
5/5
testimonial-3

Με τις συνεδρίες που κάναμε απέκτησα διοικητικές και επιχειρηματικές γνώσεις, αυτοπεποίθηση & δύναμη για να αντιμετωπίζω τα προβλήματα της δουλειάς μου. Με την αγάπη της για αυτό που κάνει μου μετέδιδε το πάθος της και την ενέργεια της. Το σίγουρο είναι ότι μόνη μου δεν θα τα είχα καταφέρει και δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι τώρα σε αυτό το τόσο καλό επίπεδο.

Petronela Klim
Ιδιοκτήτρια Nail Salon
5/5
Γιώργος Ιντζιρτζής
Γιώργος Ιντζιρτζής
Σύμβουλος Μηχανικός
Read More
Η Άννα μας βοήθησε με πολύ θετική ενέργεια, γνώση, και κατανόηση να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και τον χρόνο πιο αποτελεσματικά. Επαγγελματίας αλλά και με επικοινωνιακή δεξιότητα, μας έδωσε ένα διαφορετικό σημείο άποψης να προσεγγίζουμε τις δυσκολίες και να επικεντρωνόμαστε στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς μας.
Χριστίνα Ζουπάνου
Χριστίνα Ζουπάνου
Digital Marketing Consultant
Read More
Πραγματικά λάτρεψα τις συνεδρίες μου με την Άννα καθώς με βοήθησε να οργανωθώ, να κατανοήσω ποια είναι τα πραγματικά μου κίνητρα και να σπάσω τους στόχους μου σε μικρότερα βήματα και έτσι άρχισα να τους πετυχαίνω. Επίσης κατανόησα το πόσο σημαντικό είναι να κρατάω σημειώσεις, για αυτό και έχω πάντα μαζί μου ένα σημειωματάριο όπου καταγράφω όλες τις ιδέες μου.
Άννα, σε ευχαριστώ για όλα.
Μαρία Κανάρη
Τεχνολόγος τροφίμων
Read More
Η Άννα με τον επαγγελματισμό της και την αισιοδοξία της με βοήθησε να καθορίσω τους στόχους μου, να οργανώσω τις σκέψεις μου και να διεκδικήσω τη ζωή που πάντα ήθελα. Ενίσχυσα την αυτοπεποίθησή μου και πολλές φορές μου έδειξε έναν άλλο τρόπο σκέψης που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Ενίσχυσα την αυτοπεποίθησή μου και πολλές φορές μου έδειξε έναν άλλο τρόπο σκέψης που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Το coaching με την Άννα είναι μια ένεση αισιοδοξίας και ενέργειας.
Κατερίνα Χούπη
Read More
Την Άννα την εκτιμώ ως άνθρωπο. Το coaching με την Άννα με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω το βορρά μου, να πάρω ξανά την πυξίδα του εαυτού μου στα χέρια μου και να θέσω νέους στόχους. Άννα σε ευχαριστώ
Χριστίνα Ζουπάνου-Κρητικού
Digital marketing Consultant
Read More
Πραγματικά λάτρεψα τις συνεδρίες μου με την Άννα καθώς με βοήθησε να οργανωθώ, να κατανοήσω πια είναι τα πραγματικά μου κίνητρα και να σπάσω τους στόχους μου σε μικρότερα βήματα και έτσι άρχισα να τους πετυχαίνω. Επίσης κατανόησα το πόσο σημαντικό είναι να κρατάω σημειώσεις για αυτό και έχω πάντα μαζί μου ένα σημειωματάριο όπου καταγράφω όλες τις ιδέες μου. Σε ευχαριστώ για όλα.
Αναστασία Σαραγκά
Φιλόλογος
Read More
Οι συνεδρίες μου με την Κα Κονταράτου ήταν χρήσιμες και άκρως αποτελεσματικές σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Εμαθα να διαχειρίζομαι στρεσογόνες καταστάσεις και ανέπτυξα την αυτοπεποίθηση μου και την αυτοεκτίμησή μου. Είμαι ευγνώμων για αυτήν τη συνεργασία μας.
Παναγιώτης Σούρμπης
Πολιτικός Επιστήμων
Read More
Οι συνεδρίες με την Άννα μου άνοιξαν το δρόμο και μου έδωσαν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ξεκαθαρίσω και να καθορίσω τους επαγγελματικού μου στόχους. Τα βήματα που με βοήθησε να ακολουθήσω με οδήγησαν πιο γρήγορα στο να πετύχω το στόχο μου.
Μαρέλα Καρανάτσιου
Ιδιοκτήτρια Hair Salon
Read More
Αννα, θελω να σ ευχαριστησω γιατι με την προσωπικη σου καθοδηγηση. Με βοηθησες ν αλλαξω, να αναβαθμισω & να στερεωσω την ομαδα μου. Καθως επίσης να εχω οραμα πιστη, κι επιμονη! Με τις γνωσεις σου προσθεσες αξια στην επιχειρηση μου! Σ ευχαριστω απο καρδιας!!
Ιφιγένεια Μπαλακούρα
Ιδιωτική Υπάλληλος
Read More
Η Άννα με βοήθησε να δώσω εγώ η ίδια τις απαντήσεις που έψαχνα, δουλεύοντας συστηματικά & μεθοδικά. Την συστήνω σε οποιονδήποτε επιλέξει να κάνει coaching για να πετύχει τους στόχους του και να σχεδιάσει το μέλλον του.
Δέσποινα Μωραίτου
Personal Assistant
Read More
"Οι συνεδρίες μου με την κα Κονταράτου με οδήγησαν στην επιτυχία της προσωπικής και επαγγελματικής μου ισορροπίας. Έμαθα να ελέγχω και να οριοθετώ πιο αποτελεσματικά την καθημερινότητά μου, να πετυχαίνω τους στόχους μου και να σκέφτομαι μόνο θετικά. Είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας και για όλα όσα έμαθα δίπλα της!"
Κατερίνα Μουστακάτου
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Read More
Μόνο με την Άννα συνειδητοποίησα ότι μια σκέψη δεν αρκεί και ότι χρειάζεται να αναλύσεις σε επιμέρους εργασίες - ενέργειες τον κάθε στόχο σου και να βάλεις προθεσμίες σε αυτές… Παροτρύνω όλους όσους θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους ή ακόμα και αν αντιμετωπίζουν κάποια θέματα να απευθυνθούν στην Άννα, γιατί όπως είπα και προηγουμένως, πάντα μία συζήτηση μόνο με τον εαυτό σου είναι εύκολη. Άννα σε ευχαριστώ πολύ.
Ρεβέκκα Κλαυδιανού
Commercial Director
Read More
Ως ένα πολύ αγχώδεις άτομο σε συνδυασμό με τις πολλές και νέες ευθύνες που είχα στη καινούργια μου εργασία η καθημερινότητα είχε γίνει μια δοκιμασία για εμένα. Είχα χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο μου, δεν μπορούσα να οργανωθώ και δεν είχα καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου. Οι συνεδρίες μου με την Άννα όχι απλά με έμαθαν πως να διώξω το άγχος από τη ζωή μου αλλά και να ξανά βρω τον εαυτό μου και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο !
akv-ebook-oi-kleftes-tou-xronou

Δωρεάν eBook για εσάς

Κλείστε 30 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Οι 24 ώρες δεν είναι αρκετές για να κάνουμε όσα θέλουμε. Στο eBook μοιράζομαι μαζί σας διάφορα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να κάνετε τις ίδιες εργασίες σε λιγότερο χρόνο! Μαγικό; Και όμως απλό και εφικτό. Καλή απόλαυση στο διάβασμα!

Career Coaching
Άννα Κονταράτου
15 Λεπτά Δωρεάν Συνεδρία Online

Κλείστε 15 λεπτά δωρεάν συνεδρία και θα λάβετε με email ένα eBook για την διαχείριση του χρόνου σας.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης και αντιμετωπίζεις διάφορες προκλήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για να κλείσουμε online ραντεβού με σκοπό να γνωριστούμε και να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!